Djurmöten & guidad tur

Djurmöten & guidad tur
Om du vill vara säker på att komma riktigt nära våra djur kan det vara en bra idé att boka ett djurmöte med surikater eller lemurer. Är ni ett par stycken som vill veta lite mer om fler djur ordnar vi guidade turer där en av våra djurvårdare visar er runt och berättar om flera av djuren som bor i parken.

Djurmöte
Tänk på att ha hela skor och inte sandaler när du kommer till djurmötet.

Pris:
1 person 800 kr
2 personer 1200 kr
3-5 personer 500 kr/person

Max 5 personer på djurmötet samtidigt. OBS! Tänk på att barn måste ha fyllt 8 år.
Tid: 20 min
Börjar: kl 15:15

Guidad tur
Rundtur med djurvårdare för upp till 25 personer. Pris: 1050 kr
Tid: 45 min
Börjar: kl 13.30

Intresseanmälan

  • Fyll i uppgifterna nedan. Så snart vi har bekräftat er anmälan skickar vi en bokningsbekräftelse på mail. Betalning sker i entrén.
  • OBS! Notera att er bokning inte är giltig förrän ni fått bokningsbekräftelse.

med börjar klockan

För oss på Ystad djurpark är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. I vår integritetspolicy ser du hur och vilka personuppgifter vi sparar. Detta gör vi för att kunna skicka dig relevant information, erbjudanden och för att förbättra vår service. Du kan när som helst begära att vi raderar dina uppgifter som vi har sparat. Som del i vår integritetspolicy använder vi oss av en två-stegs verifiering vid registrering så du kommer inom kort få ett mail som du måste bekräfta för att anmälan ska vara giltig. Mer om vår integritetspolicy hittar du här: